The Flash

The Flash govori o Barry-u, ki je bil prisoten v eksploziji, ki ga je naredila najhitrejšega človeka na svetu, ki se nato bori proti zlikovcem.

 

Flash je ameriška superjunaška televizijska serija, ki so jo razvili Greg Berlanti, Andrew Kreisberg in Geoff Johns, ki je nastopal na filmu The CW. Temelji na liku DC Comics Barryju Allenu / Flashu, kostumiranemu superjunaškemu kriminalcu, ki se lahko giblje z nadčloveško hitrostjo. To je odcep od Arrow, ki obstaja v istem izmišljenem vesolju, imenovanem Arrowverse. Serija sledi Barryju Allenu, ki ga upodablja Grant Gustin, preiskovalec prizorišča zločina, ki pridobi superčloveško hitrost, ki jo uporablja za boj proti kriminalcem, vključno z drugimi, ki so prav tako pridobili nadčloveške sposobnosti.

Prvotno zamišljen kot zakulisni pilot, je pozitiven sprejem, ki ga je Gustin prejel med dvema nastopama v vlogi Barryja nad Arrow, vodil do tega, da so se vodstveni delavci odločili razviti popoln pilot, da bi izkoristili večji proračun in podrobneje pomagali razviti Barryjev svet. Serija je posneta predvsem v Vancouvru, Britanska Kolumbija, Kanada.

Flash se je premierno predstavil v Severni Ameriki 7. oktobra 2014, kjer je pilot po The Vampire Diaries leta 2009 postal druga najbolj gledana premiera v zgodovini The CW-ja, saj so jo kritiki in občinstvo dobro sprejeli in zmagal pri People Nagrada Choice za “najljubšo novo TV dramo” leta 2014. Serija je skupaj z Arrowom predstavila like v lastni oddaji Legends of Tomorrow, ki je bila premierno predstavljena 21. januarja 2016. 31. januarja 2019 je CW obnovil serijo za šesto sezono, ki se je premierno predstavila 8. oktobra 2019. Januarja 2020 je CW serijo obnovil za sedmo sezono, ki bo premierno prikazana januarja 2021.

 

VIR napisanega prispevka: https://en.wikipedia.org/wiki/The_Flash_(2014_TV_series)

Kliknite tukaj za VIR Slike

Na sliki je Flash (Kliknite tukaj za VIR Slike)

Kliknite tukaj za VIR Slike

Flash in njegova ekipa super-ljudi (Kliknite tukaj za VIR Slike)

Napovednik 5. sezone (Kliknite tukaj za VIR Slike)

Kliknite tukaj za VIR Slike

 Flash brez svoje maske (Kliknite tukaj za VIR Slike)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja