Hawaii 5.0

Hawaii 5.0 je serija, ki govori o ekipi 5.0, ki se bori proti kriminalu. Ekipo sestavlja 5 oseb.

Hawaii Five-0 je ameriška akcijska policijska proceduralna televizijska serija, ki se osredotoča na posebno policijsko delovno skupino za večje zločine, ki deluje po naročilu havajskega guvernerja. Gre za ponovni zagon serije Hawaii Five-O v letih 1968–1980 (prvotna serija je namesto številke „0“ v naslovu imela črko „O“), ki se je predvajala tudi na CBS. Serijo so producirali K / O Paper Products in 101st Street Entertainment, sprva v povezavi s CBS Productions, nato CBS Televis Studios, začenši s tretjo sezono. Oddaja je dobila pohvalo za sodobno prevzem originalne serije.

Serija se je premierno predstavila 20. septembra 2010 na CBS in predvajala ob ponedeljkih prve tri sezone. Z začetkom četrte sezone je bil program prestavljen na petke.  Hawaii Five-0 bi trajal še sedem dodatnih sezon, svojo 240. in zadnjo epizodo pa zaključil 3. aprila 2020.

Peter M. Lenkov, eden od razvijalcev šova, je ustvaril dve dodatni policijski oddaji, ki sta bili znova zagnani v prejšnjih TV serijah: MacGyver in Magnum P.I. Vsi trije se odvijajo v istem izmišljenem vesolju in Hawaii Five-0 je imel epizode križanja z obema ostalima. Tri oddaje so skupaj imenovane “Lenkov verz”.

 

 

Ekipa 5. O (Kliknite tukaj za VIR Slike)

Kliknite tukaj za VIR Slike

To je narednik enote 5. O Steve McGarrett (Kliknite tukaj za VIR GIF-a)

 Kliknite tukaj za VIR Slike

Kliknite tukaj za VIR Slike

 

Kliknite tukaj za VIR Slike

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja